ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ CLOUD
ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΠΛΟΙΩΝ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 40.000 ΚΩΔΙΚΟΙ
ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δοκιμή τώρα!

Καλώς ορίσατε στην APAGIO ANALYSIS

Η Apagio Analysis δεν είναι ακόμη ένα RFQ σύστημα όπως τα εκατοντάδες που υπάρχουν ήδη στην αγόρα, στόχος μας δεν είναι απλά να σας φέρουμε σε επαφή με νέους πελάτες και νέους προμηθευτές αντίστοιχα. Η Apagio Analysis ήρθε για να φέρει λύση σε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που δεν έχει καταφέρει να λύσει κανένας μέχρι και σήμερα, με νέες καινοτόμες ιδέες κατευθείαν από το μέλλον.

Online βάση δεδομένων

Η μεγαλύτερη online βάση δεδομένων Αγοραστών και Προμηθευτών σε πραγματικό χρόνο με πραγματικές τιμές, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις με το μεγαλύτερο κωδικολόγιο στην αγορά, πάνω από 40.000 κωδικούς στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Έξυπνη παραγγελία

Δημιουργία παραγγελίας σε λιγότερο από 5’ λεπτά με την έξυπνη παραγγελία του Apagio. Έλεγχος διαθέσιμοτητας πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας και οριστικοποίση παραγγελίας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ίσες ευκαιρίες για όλους

Την Πηγή σε πρώτο πλάνο, ο Αγοραστής έχει πλέον επαφή κατευθείαν με την πηγή μειώνοντας το κόστος των παραγγελιών του . Ίσους όρους για όλους, χώρις extra χρεώσεις για περισσότερες εμφανίσεις!

Εύκολο στην χρήση

Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στο να καταστήσουμε την πλατφόρμα όσο το δυνατόν απλούστερη, την οποία οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από τις τεχνολογικές γνώσεις και τις δεξιότητες του θα μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς επιπλοκές. Στο Apagio Analysis, κάθε βήμα που θα κάνετε θα σηματοδοτείτε με εύκολους και κατανοητούς όρους, καθιστώντας το πολύ φιλικό και απλό στη χρήση.

Πλατφόρμα βασισμένη σε Cloud

Σήμερα ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων και πρωτοπόρων της βιομηχανίας αναγνωρίζουν τα πολλά οφέλη της νέας τάσης των βάσεων δεδομένων σε web cloud. Αλλά περισσότερο από αυτό, χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία για να διευθύνουν πιο αποτελεσματικά τις εταιρίες τους, να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και να αυξήσουν δραματικά τα συνολικά περιθώρια κέρδους τους. Γίνε και εσύ ένας από αυτούς!

Εξοικονομήστε χρόνο & χρήμα

Ξέρουμε τον ανταγωνισμό και ξέρουμε καλά την αγορά. Με την πλατφόρμα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε κατευθείαν με εισαγωγείς και χονδρέμπορους ώστε να αγοράσετε από την πηγή. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ καλύτερες τιμές λόγω του εκτεταμένου και οργανωμένου δικτύου που δημιουργήσαμε. Δεν υπάρχουν άλλοι μεσάζοντες που θα προκαλούσαν επιπλέον έξοδα και αμοιβές που αναπόφευκτα θα αύξαναν το κόστος.

Η Ναυτιλιακή αγορά ταξιδεύει προς το Μέλλον μην μείνεις πίσω!

Υπηρεσίες αγοραστών

Η Apagio Analysis σας παρέχει μία πλήρως εξοπλισμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, απλή στην χρήση και καινοτόμα στο χώρο της ναυτιλίας. Για πρώτη φορά θα μπορείτε ως αγοραστής να έχετε υπηρεσίες που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό.

Δοκιμή τώρα!
Υπηρεσίες πωλητών

Το Apagio Analysis φέρνει σε πρώτο πλάνο τον πραγματικό προμηθευτή και όχι τον μεσάζοντα μεγιστοποιώντας τα πιθανά κέρδη για την εταιρία σας και μεγαλώνοντας το πελατολόγιο το οποίο μέχρι σήμερα είχατε.

40.000
Κωδικοί
350
Πωλητές
100
Αγοραστές