Υπηρεσίες αγοραστών

Μειώστε το κόστος και τον χρόνο, αποκτήστε πρόσβαση σε προμηθευτές σε όλο τον κόσμο

Δοκιμή τώρα!

Καινοτόμες ιδέες και λύσεις από άλλη εποχή!

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Εντελώς δωρεάν

Η Apagio Analysis είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικών προμηθειών που βασίζεται σε cloud. Έτσι όλες οι πληροφορίες πωλήσεων είναι προσβάσιμες ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή!

Ταχύτητα & Ευελιξία

Μειώνουμε πάνω από το 70% το χρόνο εργασίας του προσωπικού σας και ενσωματώνουμε κάθε τύπο συστημάτων!

Λιγότερη πληκτρολόγηση

Η πληκτρολόγηση σημαίνει χάσιμο χρόνου, γι αυτό στην Apagio Analysis όλα γίνονται εύκολα με λίγα κλικ!

Προϊόντα Online

Πλέον δεν χρειάζεται να ζητήσετε προσφορά, αφού οι τιμές των προϊόντων των προμηθευτών είναι άμεσα διαθέσιμες

Ξεχάστε ότι ξέρατε μαζί περνάμε σε μια νέα εποχή στον εφοδιασμό πλοίων

Εφοδιάστε το στόλο σας πιο εύκολα από ποτέ!

H Apagio Analysis καινοτομεί και ξεχωρίζει δίνοντας για πρώτη φορά νέες δυνατότητες και λύσεις στον εφοδιασμό του στόλου σας.

1
tools Apagio Analysis

Διαθέτουμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες που σας επιτρέπουν να ελέγξετε την ορθότητα της ζήτησής σας ελαχιστοποιώντας τα λάθη, να συγκρίνετε άμεσα τους προμηθευτές, αλλά και να τους συνδυάσετε με στόχο την πιο συμφέρουσα λύση μειώνοντας το χρόνο και ελαχιστοποιώντας το κόστος.

2
filters screenshot

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φίλτρα μπορείτε να βρείτε την βέλτιστη λύση για κάθε Χώρα ή λιμάνι που θέλετε να εξυπηρετηθείτε.

3
search products screenshot

Το στάδιο της προσφοράς δεν είναι πλέον αναγκαίο, αφού οι τιμές για κάθε κωδικό είναι online από τους προμηθευτές μας και όλες οι διαδικασίες γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

4
order preview screenshot

Εφόσον επιλέξαμε τη βέλτιστη λύση για εσάς μπορείτε πλέον να αποστείλετε τη ζήτηση στους προμηθευτές, περνώντας στο επόμενο στάδιο, τον έλεγχο διαθεσιμότητας, όπου οι προμηθευτές ελέγχουν το απόθεμα τους απαντώντας θετικά ή αρνητικά για τους εκάστοτε κωδικούς.

5
negative answer exable screenshot

Στο ενδεχόμενο αρνητικής διαθεσιμότητας, δίνεται η δυνατότητα άμεσης αναζήτησης των μη διαθεσίμων κωδικών, σε άλλους προμηθευτές χωρίς να δημιουργήσετε εκ νέου ζήτηση.

6
send order screenshot

Το τρίτο και σημαντικότερο στάδιο είναι η οριστικοποίηση της παραγγελίας για κάθε επιλεγμένο προμηθευτή ξεχωριστά, όπου μπορούμε να προσαρμόσουμε τις ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες του πλοίου.

7
stages orders screenshot

Για κάθε στάδιο της εξέλιξης της παραγγελίας σας ενημερώνεστε άμεσα, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα .

8
evaluation screenshot

Για κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, διατίθεται η δυνατότητα αξιολόγησης, με στόχο να βελτιώσουμε τη ποιότητα των υπηρεσιών μας προς όφελος της ναυτιλιακής αγοράς

Καινοτομία
Οργάνωση
Ευελιξία

Οι εκκρεμότητες σε προτεραιότητα

Στην Apagio Analysis, τίποτα δεν θα ξεχαστεί, αφού σας υπενθυμίζουμε τις εκκρεμότητες σας, αναπάντητα μηνύματα, ζητήσεις και παραγγελίες όλα στην πρώτη σελίδα με άμεση πρόσβαση!

dashboard screenshot

Οργάνωση για εύκολη Διαχείρηση

Οι ζήτήσεις - παραγγελίες σας οργανώνονται αυτόματα ανάλογα με την εξέλιξη τους. Αναζητήστε εύκολα τις ζητήσεις σας με όποιο κριτήριο εσείς επιθυμείτε.

orders table screenshot
solution cloud image

Δημιουργήσαμε την απόλυτη λύση και τον καλύτερο βοηθό που έγινε ποτέ!

Δοκιμή τώρα!